Retourbeleid en verzenden

Bestellen bij ons is super makkelijk, maar we snappen dat je misschien vragen hebt over ons retourbeleid. Ook leggen we je hier iets meer uit over verzenden.

Retourneren & Ruilen

Retourneren mag bij ons altijd binnen 8 dagen. Dit termijn geldt vanaf het moment dat je je pakketje hebt ontvangen. We storten dan zo snel mogelijk je geld terug, maar doordat hier een betalingsprovider tussen zit kan dat altijd eventjes duren. 

Sale mag bij ons niet retour, het mag wel geruild worden voor een ander product. 

Retouren mogen binnen 8 dagen terug naar ons. Je kan ons het best even een berichtje sturen wanneer je pakketje retour komt, dan houden wij er rekening mee!

De verzendkosten voor ruilen/retourneren zijn voor de klant. Wanneer een product geruild wordt brengen wij niet nogmaals verzendkosten in rekening. 

 

Verzenden 

Omdat ook wij moeten betalen voor de verzendkosten, vinden wij het wel zo eerlijk dat we die kosten splitten. We verzenden altijd verzekerd en daarom zijn de kosten van 3,95 voor de klant. Wij pakken de andere helft op. We verzenden met PostNL. Zodra het pakketje weg is ontvang je een Track&Trace van ons. Werkt je Tracking niet? Dan kan je het beste contact opnemen met PostNL.

Zijn er andere problemen met je pakketje? Je mag ons altijd een berichtje sturen, wij pakken het dan zo snel mogelijk voor je op.